Alina Zaharia, patru medalii la Campionatele Balcanice U21

176
Alina Zaharia, patru medalii la Campionatele Balcanice U21 - alinazaharia-1533570810.jpg

Articole de la același autor

Delegația României a reușit să cucerească opt medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masă rezervate categoriei de vârstă sub 21 de ani. 


Cinci din cele opt medalii au fost câștigate de constănțencele legitimate la CS Farul, surorile Zaharia, Alina și Elena, și Denisa Urîtu.


În finala probei de simplu, Alina Zaharia (21 de ani) și-a învins sora mai mică cu șapte ani, Elena (14 ani), cu 4-2. Cele două au făcut echipă în proba de dublu, acolo unde au pierdut finala, scor 2-3, împotriva perechii din Turcia, Betul Nur Kahramant/Merve Nur Ozturk. De asemenea, au jucat împreună și în proba pe echipe, acolo unde, împreună cu Denisa Urîtu, au câștigat medalia de aur, după o finală câștigată împotriva Turciei, scor 3-1. Alina Zaharia a câștigat aurul la dublu mixt, acolo unde a făcut cuplu cu Alexandru Manole. Același Alexandru Manole a câștigat bronzul în proba de simplu, dar și în cea pe echipe, alături de Florin Spelbus și Paul Mladin.


Lotul național a fost coordonat de antrenorul lotului național feminin al României și al CS Farul Constanța, Viorel Filimon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6212 secunde