Alina Rotaru, pe podiumul reuniunii atletice de la Nanjing

342
Alina Rotaru, pe podiumul reuniunii atletice de la Nanjing - atletismrotaru-1558547214.jpg

Articole de la același autor

Atleta Alina Rotaru, masterandă a Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, a ocupat, marți, locul al treilea în proba de săritură în lungime a concursului IAAF World Challenge de la Nanjing (China), cu performanța de 6,52 m. 


Atleta antrenată de Mihai Corucle la CSM București a fost devansată de britanica Jazmin Sawyers (6,56 m) și de australianca Naa Anang (6,52 m). 


La precedenta reuniune atletică, Seiko Golden Grand Prix Osaka (Japonia), desfășurată în week-end, ea se clasase pe locul al doilea, cu o săritură de 6,47 m. 


Alina Rotaru (25 de ani) este campioană mondială universitară, a terminat un master la FEFS Constanța, specializarea "Performanță prin Sport", și este acum în anul I la cel de-al doilea master, specializarea "Educație fizică și sport școlar". 


XXX 
Tot la Nanjing, Claudia Bobocea a ocupat locul 8 în proba de 1.500 m, cu un personal best de 4 minute, 5 secunde, 10 sutimi, care i-a adus calificarea la Mondialele de la Doha, din toamnă, informează site-ul Federației Române de Atletism. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6623 secunde