Alexandru Coconea, piesă importantă în naționala României de baschet 3x3

346
Alexandru Coconea, piesă importantă în naționala României de baschet 3x3 - constanteanul-1591720550.jpg

Articole de la același autor

Alexandru Coconea a început baschetul la juniorii BC Athletic Constanța, iar în prezent se află în componența echipei naționale a României de baschet 3X3.

Constănțeanul a jucat la BC Athletic până în 2013 și este unul dintre reprezentanții generației 1999 care au făcut pasul spre primul eșalon baschetbalistic al României în ultimii ani.

Coconea a jucat pentru BC Athletic până în 2013, după care a trecut în Capitală. Acolo a evoluat întâi la ACS Dan Dacian București, apoi la CSM Steaua EximBank București, respectiv CSU Știința București.

Coconea a debutat la nivel de seniori în sezonul 2015/16, jucând pentru CSM Steaua EximBank în Liga 1. El a jucat și pentru Știința la același nivel, pentru ca, în vara anului 2018, să treacă la SCM Timișoara. Alături de bănățeni a debutat în Liga Națională, având peste 50 de meciuri oficiale disputate pe parcursul ultimilor doi ani.

În prezent, Alexandru Coconea se află acasă, la Constanța, și se pregătește individual în vederea următoarelor competiții la care va participa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6552 secunde