Al treilea american la BC Athletic. "E la primul contract în Europa"

155
Al treilea american la BC Athletic.

Articole de la același autor

Conducerea clubului BC Athletic Constanța a reușit să perfecteze transferul unui nou jucător. 
"Darian Bryant se alătură «Gladiatorilor din Tomis» începând cu sezonul 2019-2020. Urmărit de BC Athletic în camp-ul de la Valencia, Bryant ajunge la BC Athletic prin Europrobasket la primul său contract în Europa", a transmis team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 


În vârstă de 23 de ani (e născut pe 22 ianuarie 1996, în Bowie, Maryland), fundașul de 1.93 m a evoluat în liceu pentru St. John's College High School, apoi a continuat studiile la Universitatea George Washington. După un sezon petrecut la George Washington Colonials, s-a transferat la Delaware Blue Hens, unde a și absolvit. 


Darian Bryant este cel de-al treilea jucător american adus la Constanța, în perioada inter-competițională, după Rahsaan Williams, aflat la primul său sezon în Europa, și Kyle Kilgore, de la CSM Focșani. 


Pentru sezonul 2019-2020, BC Athletic și-a mai asigurat serviciile jucătorilor Georgian Păun, Adrian Trandafir, Sergiu Ursu, Andrei Oprean, Cristian Mâinea, Christian Chițu sau Victor Dudaș. 


XXX 
Jucătorii, antrenorii și conducătorii BC Athletic au fost prezenți, duminică, 22 septembrie, activitățile prilejuite de "Săptămâna europeană a mobilității". 


Astfel, bulevardul Tomis a fost împânzit de practicanți ai diferitelor discipline sportive, iar o parte dintre "Gladiatori" au făcut o bună propagandă baschetului în acest final de campanie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7959 secunde