Aerobicii tricolori, salbă de medalii la Campionatele Europene

251
Aerobicii tricolori, salbă de medalii la Campionatele Europene - aerobic-1558887477.jpg

Articole recomandate

Sportivii români au cucerit o medalie de aur și trei de bronz, ieri, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Baku (Azerbaidjan), după argintul pe echipe câștigat vineri, informează Agerpres. 


În finala de la dans aerobic, România (Bianca Becze, Sandra Dincă, Izabela Dumitrașcu, Szofia Meszar, Teea Milea, Sarmiza Niculescu, Flavia Dentar, Steliana Stoenescu) a luat bronzul, cu 17,400 puncte, devansată de Azerbaidjan (17,800 p) și Rusia (17,750 p). 


Aurul a fost obținut la grup, unde Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Mihai Popa, Marian Broței, calificați de pe poziția a treia, s-au impus cu 22,233 puncte, urmați de Bulgaria (22,111 p) și de Rusia (22,100 p). 
La perechi mixte, Andreea Bogati și Dacian Barna au cucerit bronzul, cu 21,750 puncte, devansată de Ungaria (22,300 p) și Turcia (21,900 p). 
La trio, Andreea Bogati, Marian Broței și Mihai Popa au terminat pe locul 3, cu 22,133 puncte, iar Gabriel Bocșer, David Gavrilovici și Sarmiza Niculescu au ocupat locul 4, cu 21,616 puncte. 
În întrecerea pe echipe, România cucerise medalia de argint. 


La juniori, România a obținut trei medalii de argint și două de bronz. Argintul a fost obținut la aerobic dance (Ioana Paula Calenici, Mirela Maria Frîncu, Catinca Ioana Geamănu, Ebru Gheneghez, Traiana Victoria Scupra, Nicole Cătălina Straliciuc), la trio (Claudia Mihaela Gheorghe, Leonard Marian Manta, Daniel Țavoc) și pe echipe, iar medaliile de bronz au fost cucerite de Daniel Țavoc, la individual masculin, și perechi mixte (Darius Branda și Andreea Sotânga).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5149 secunde