Adversară din Belgia pentru FC Viitorul, în Europa League

335
Adversară din Belgia pentru FC Viitorul, în Europa League - fotbalviitorul-1560971707.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sediul UEFA de la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din turul secund al preliminariilor Europa League. 
Calificată pentru al patrulea an la rând în cupele europene, FC Viitorul va evolua direct în turul secund, după ce a câștigat în ultimul sezon Cupa României. Adversara constănțenilor în această fază a competiției va fi formația belgiană Royal Antwerp, antrenată de românul Ladislau Boloni, clasată pe locul 4 finalul campionatului. 


Meciul din manșa tur va avea loc în data de 25 iulie, în Belgia, iar returul, o săptămână mai târziu, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu. 


XXX 
Dacă va trece de Milsami Orhei (Rep. Moldova), FCSB va juca în turul al doilea cu învingătoarea dintre Alașkert (Armenia) și Makedonija Skopje (Macedonia de Nord). Primul meci ar avea loc în deplasare, iar cel de-al doilea, în România. 
La rândul său, în cazul în care o va elimina pe Sabail (Azerbaidjan), Universitatea Craiova va înfrunta în turul secund preliminar câștigătoarea dintre Budapest Honved (Ungaria) și Zalgiris Vilnius (Lituania). Prima manșă s-ar disputa în deplasare, iar a doua la Craiova. 


Dacă CFR Cluj va fi eliminată din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, va juca în turul secund preliminar al Europa League cu finalista turneului de calificare din Champions League, la care participă SP Tre Penne (San Marino), FC Santa Coloma (Andorra), Feronikeli (Kosovo) și Lincoln Red Imps (Gibraltar). Primul meci ar fi în deplasare, iar al doilea la Cluj-Napoca. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6906 secunde