Adrian Ivanciu, campion în concursul de la Bowling Center

de Sorin MIHALACHE Marţi, 02 Februarie 2016 139
Nu mai puțin de 19 participanți, printre care și două reprezentante ale sexului frumos, au venit să se întreacă la Concursul de amatori al lunii ianuarie, desfășurat pe pistele de la Inside Bowling Center din incinta City Park Mall. 


După un prim joc de încălzite, au urmat alte patru jocuri în cadrul concursului, punctajul cumulat repre-zentând scorul final. 


Pe prima poziție s-a clasat Adrian Ivanciu (736 puncte), acesta plecând acasă cu marele premiu: o bicicletă eliptică! Ivanciu a fost urmat, în ordine, de Ionel Ristea (704 p), iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Adrian Midișan (631 p). Mențiunea i-a revenit lui Nicolae Toader, cu un scor de 630 puncte. 


La secțiunea feminină, campioană a devenit Sibel Abdula (548 p), urmată de Dana Cosoreanu (459 p). 


Premiul și diploma specială „Strike-ul din mânecă” i-au revenit ocupantului locului doi, Ionel Ristea, care și-a adjudecat acest trofeu cu un număr de 16 strike-uri obținute de-a lungul celor patru jocuri. 


Conform informațiilor furnizate de Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management al Inside Bowling Center, data următorului concurs este 21 februarie. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei