Adrian Ivanciu, campion în concursul de la Bowling Center

244

Articole de la același autor

Nu mai puțin de 19 participanți, printre care și două reprezentante ale sexului frumos, au venit să se întreacă la Concursul de amatori al lunii ianuarie, desfășurat pe pistele de la Inside Bowling Center din incinta City Park Mall. 


După un prim joc de încălzite, au urmat alte patru jocuri în cadrul concursului, punctajul cumulat repre-zentând scorul final. 


Pe prima poziție s-a clasat Adrian Ivanciu (736 puncte), acesta plecând acasă cu marele premiu: o bicicletă eliptică! Ivanciu a fost urmat, în ordine, de Ionel Ristea (704 p), iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Adrian Midișan (631 p). Mențiunea i-a revenit lui Nicolae Toader, cu un scor de 630 puncte. 


La secțiunea feminină, campioană a devenit Sibel Abdula (548 p), urmată de Dana Cosoreanu (459 p). 


Premiul și diploma specială "Strike-ul din mânecă" i-au revenit ocupantului locului doi, Ionel Ristea, care și-a adjudecat acest trofeu cu un număr de 16 strike-uri obținute de-a lungul celor patru jocuri. 


Conform informațiilor furnizate de Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management al Inside Bowling Center, data următorului concurs este 21 februarie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Sport : E decembrie, e… bowling!
Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 0.3797 secunde