Adio, titlu! FC Viitorul, fără victorie în play-off

137
Adio, titlu! FC Viitorul, fără victorie în play-off - adiotitlu-1521395319.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul și CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 0-0, la Ovidiu, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I de fotbal. 


Craiovenii au ratat un penalty în min. 59, prin Zlatinski, care a șutat în bară. Campioana a jucat din min. 82 în inferioritate numerică, Ionuț Vînă primind al doilea cartonaș galben. 


În runda următoare, formația antrenată de Gheorghe Hagi va juca, în deplasare, cu Astra Giurgiu, luni, 2 aprilie, de la ora 20.45. 


Alexandru Cicâldău, convocat la națională 


FC Viitorul are nu mai puțin de șase jucători convocați la naționala de tineret a României și unul la naționala de seniori pentru acțiunile loturilor reprezentative din perioada imediat următoare. 


Pentru stagiul de pregătire din Anglia (20-27 martie), unde România U21 va disputa și două partide amicale, selecționerul Daniel Isăilă i-a convocat pe Arpad Tordai, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă, Ianis Hagi, Andrei Ciobanu și Doru Dumitrescu, în timp ce mijlocașul Alexandru Cicâldău a fost convocat, în premieră, de selecționerul Cosmin Contra, pentru partidele de verificare cu Israel (24 martie, la Netanya) și Suedia (27 martie, la Craiova). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3854 secunde