ACS Tomitanii, campioana DNS! CS Năvodari a cucerit bronzul

457
ACS Tomitanii, campioana DNS!  CS Năvodari  a cucerit bronzul - acstomitanii-1526826555.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, stadionul Național "Arcul de Triumf" din București a găzduit finalele Diviziei Naționalei de Seniori la rugby, ediția 2017/2018.

ACS Tomitanii Constanța a reușit să cucerească trofeul, după ce s-a impus în fața Gloriei Buzău, scor 17-14 (3-14), la capătul unei partide palpitante.

În ciuda presiunii exercitate din primul minut, constănțenii au fost surprinși pe contraatac de buzoieni și taxați pentru fiecare greșeală. Astfel, la pauză, tabela arăta 14-3 pentru Gloria Buzău. A doua parte a jocului s-a desfășurat sub aceleași auspicii, singura diferență fiind făcută de eficacitatea Tomitanilor în apropierea buturilor adverse și unitatea defensivă. Un eseu marcat de Cristian Boboc și un eseu de penalizare au întors soarta partidei în favoarea constănțenilor, scor 17-14. În zadar au mai încercat buzoienii să mai marcheze, trofeul eșalonului secund vine la Constanța!

Echipa constănțeană este a șaptea campioană în DNS în actualul format, după Politehnica Iași, CSO Pantilimon, Stejarul Buzău, RC Bârlad, Știința Petroșani și CSM Bucovina Suceava.

Și medaliile de bronz ajung în județul Constanța, mai precis la Năvodari, după ce echipa locală s-a impus, în finala mică, scor 27-13, în fața celor de la RC Bârlad. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5762 secunde