Academia Hagi trimite jucători la toate loturile naționale

147
Academia Hagi trimite jucători la toate loturile naționale - academia-1521566409.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa de fotbal U17 a României a plecat, ieri, spre Ungaria, unde va participa la Turul de Elită, ultimul premergător Campionatului European din Anglia. 


Staff-ul format din Aurel Țiceanu, Adrian Văsîi și Mihai Ianovschi jr. va miza pe un lot format din 22 de jucători, dintre care patru legitimați la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi": Alexandru Șerban, Alex Georgescu, Antonio Vlad și Alexandru Negrean. 
În grupă, tricolorii mici vor înfrunta Israelul (joi, 22 martie, ora 15), Ungaria (duminică, 25 martie, ora 15) și Slovenia (miercuri, 28 martie, ora 15). 


La Campionatul European din Anglia, programat în perioada 4-20 mai, se califică învingătoarele din cele opt grupe, plus cele mai bune șapte ocupante ale locurilor secunde. 




Și reprezentativa U19 a României a intrat în febra Turului de Elită, acolo unde va debuta, astăzi, de la ora 19, la Mogoșoaia, în compania Serbiei. România va mai întâlni în grupă Suedia (24 martie) și Ucraina (27 martie). Doar ocupanta primului loc din grupă merge la turneul final din Finlanda. 


Selecționerul Adrian Boingiu se va baza pe trei jucători de la FC Viitorul: Teodor Băluță, Radu Boboc și Alexandru Mățan. 




Și naționala de tineret a zburat, ieri, spre Anglia, acolo unde va disputa un stagiu de pregătire, în care va efectua două partide amicale: cu Anglia U21 (sâmbătă, 24 martie, ora 19.15) și cu Wolverhampton U23 (marți, 27 martie, ora 16). 


Din lotul de 23 de jucători convocați de selecționerul Daniel Isăilă fac parte și șase jucători ai Viitorului: Arpad Tordai, Tiberiu Căpușă, Virgil Ghiță, Doru Dumitrescu, Andrei Ciobanu și Ianis Hagi. 


De asemenea, vor mai fi prezenți în lot Cătălin Căbuz, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman, jucători crescuți în academia lui Gheorghe Hagi. 


Alexandru Cicâldău este singurul jucător provenit de la campioana României, convocat de Cosmin Contra pentru partidele amicale cu Israel (sâmbătă, 24 martie, la Netanya) și Suedia (marți, 27 martie, la Craiova). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3004 secunde