Academia "Gheorghe Hagi", în linie dreaptă pentru "Puskas - Suzuki Cup 2015"

209
Academia

Articole de la același autor

Echipa de Juniori B (născuți după 1 ianuarie 1998) a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" (AGH) se pregătește de turneul internațional "Puskas - Suzuki Cup 2015" U17, care va avea loc în Ungaria, în perioada 3-6 aprilie. 


Turneul poartă numele fostului mare fotbalist și antrenor maghiar, Ferenc Puskas, decedat în 2006, considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști ai secolului XX-lea. 


Conform informațiilor de pe site-ul oficial al AGH, la startul competiției se vor alinia șase echipe: Academia Puskas (gazda turneului), Honved Budapesta (clubul la care a evoluat în Ungaria Ferenc Psukas), Real Madrid (clubul la care Puskas a cunoscut gloria fotbalistică), Panathinaikos Atena (clubul la care Puskas a cunoscut cele mai mari satisfacții ca antrenor), Feyenoord Rotterdam și Academia Hagi, cele din urmă fiind invitate de onoare ale ediției 2015. 


În urma tragerii la sorți, au fost stabilite două grupe: 
Grupa A: Academia Puskas, Feyenoord Rotterdam, Real Madrid; Grupa B: Honved Budapesta, Academia Hagi, Panaithinaikos Atena. Echipa constănțeană este pregătită de Nicolae Roșca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.661 secunde