Abonamentele din play-off, valabile și în meciurile Viitorului din Cupa României

152
Abonamentele din play-off,  valabile și în meciurile Viitorului  din Cupa României - abonamente-1490291134.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a pus în vânzare biletele pentru duelul cu Astra Giurgiu, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, programat joi, 30 martie, ora 21, pe stadionul "Central" din Ovidiu. 


Biletele la peluza l și ll pot fi achiziționate la prețul de 10 lei. Locurile din Tribuna l și ll nu sunt disponibile, fiind ocupate de persoanele care au achiziționat abonamente pentru meciurile oficiale din sezonul competițional al Ligii l și abonamentele promoționale pentru meciurile oficiale din play-off. 


Acestea se pot procura online, de pe eventim.ro, dar și din magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. 


Marți seară, echipa națională U18 a României s-a impus, cu scorul de 5-2 (1-0), în fața reprezentativei similare a Israelului, în prima din cele două partide de verificare programate în această perioadă. 


Două din cele cinci goluri au fost reușite de jucătorul Academiei Hagi Alexandru Mățan, în minutele 44 și 77. În afara lui Mățan, selecționerul Adrian Boingiu a mai utilizat alți patru jucători ai Academiei: Tudor Băluță, Raul Vidrășan, Radu Boboc și Mihai Ene.
Cea de-a doua partidă a tricolorilor contra Israelului este programată astăzi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4532 secunde