Liga Națională de baschet feminin

A venit prima victorie pentru CS Phoenix Știința Constanța

146
A venit prima victorie pentru CS Phoenix Știința Constanța - avenit-1570992350.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix Știința Constanța a obținut, sâmbătă, prima victorie din actualul sezon. Jucătoarele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă s-au impus, cu scorul de 80-44, în partida disputată, la Sala Sporturilor din Constanța, împotriva Rapidului București. 


Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski (30), Vladinka Erak (22), Andreea Beldian (10), Andreea Mititelu (9), Katarina Matijevic (5), Drazana Vulic (2) și Mădălina Geleriu (2). 


"Cu Lauren Brozoski, Vladinka Erak și Andreea Beldian în mare formă, am bifat, astăzi (n.r. - sâmbătă), primul succes din acest sezon al Ligii Naționale la baschet feminin: 80-44 a fost scorul cu care fetele noastre, conduse de pe margine de cuplul Popa-Coroamă, s-au impus în fața celor de la Rapid București, într-o partidă contând pentru etapa a treia a campionatului. Tot la capitolul câștiguri trecem și prestația tuturor celorlalte jucătoare, dar mai ales a tinerelor speranțe ale clubului nostru și ale baschetului constănțean", a fost mesajul postat pe pagina de facebook a clubului constănțean. 


În următoarea etapă, CS Phoenix-Știința va juca în deplasare, sâmbătă, 19 octombrie, cu CS Agronomia București. 
Dar până atunci, miercuri, 15 octombrie, de la ora 17.00, CS Phoenix-Știința va întâlni, la Sala Sporturilor din Constanța, în Cupa României, echipa ACS KSE Tg. Secuiesc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3064 secunde