A trecut cu bine peste accidentare! Georgian Păun, sezon excelent la BC Athletic

434
A trecut cu bine peste accidentare! Georgian Păun, sezon excelent la BC Athletic - georgian2-1591629693.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei Baschet Club Athletic Constanța, Georgian Păun, a trecut printr-o perioadă foarte grea. În sezonul 2018/2019, sportivul a suferit o accidentare gravă la un antrenament și a fost nevoit să se opereze. După 10 luni de pauză, minunea s-a produs și Păun a revenit pe parchet, reușind să facă o stagiune extraordinară, ajutându-și colegii să câștige mai multe partide importante.

"Șase meciuri apucase să joace Georgian Păun pentru «Gladiatorii din Tomis» în sezonul 2018-2019, trei în Cupa României și trei în Liga Națională, după care, la o aterizare, a căzut pe piciorul unui adversar și verdictul medicilor a fost cât se poate de serios: sezon încheiat și intervenție chirurgicală.

După 10 luni în care recuperarea a decurs bine, iar antrenamentele au fost prioritate pentru jucătorul născut la Calafat, revenirea pe teren a fost una cât se poate de frumoasă.

În 17 meciuri jucate în sezonul 2019-2020, Georgian Păun a avut cele mai bune statistici din cariera sa la nivel de seniori, depășindu-și prestația din perioada Farului Constanța, unde venise sub formă de împrumut de la BC Timișoara", au transmis conducătorii clubului de la malul mării. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4337 secunde