A salvat șapte mingi de meci! Urmează SEMIFINALA TITANILOR

886
A salvat șapte mingi de meci! Urmează SEMIFINALA TITANILOR - ddd-1580202847.jpg

Articole recomandate

Tenismanul elvețian Roger Federer, numărul 3 mondial, s-a calificat cu mari emoții în semifinalele turneului Australian Open, după ce a salvat șapte mingi de meci în fața americanului Tennys Sandgren, pe care l-a învins în cinci seturi, 6-3, 2-6, 2-6, 7-6 (10/8), 6-3, marți, la Melbourne, relatează Agerpres. Federer, în vârstă de 38 ani, vizibil diminuat fizic, s-a impus după 3 ore și 31 minute de joc în fața jucătorului din Statele Unite, aflat pe locul 100 ATP, păstrându-și astfel invincibilitatea în sferturile de finală ale primului turneu de Mare Șlem al anului (15-0).

"Uneori ai noroc. Pot să spun că nu meritam această calificare, însă am ajuns aici și, evident, sunt foarte mulțumit", a declarat elvețianul după meci.

Campionul din Țara Cantoanelor se va lupta pentru un loc în finală cu câștigătorul partidei dintre sârbul Novak Djokovic, numărul 2 mondial, și canadianul Milos Raonic. Djokovic conduce cu 26-23 în confruntările cu Federer, sârbul impunându-se ultimele trei dueluri directe de la Melbourne, toate având loc în semifinale (2008, 2011, 2016). "Va trebui să joc mai bine în semifinale, pentru că altfel, cu siguranță, voi putea merge să schiez", a glumit elvețianul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3575 secunde