43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii!

125
43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii! - olympicscomaneci0011024x751-1563436266.jpg

Articole recomandate

18 iulie 1976 va rămâne în istoria sportului mondial, nu doar al celui românesc! Atunci, Nadia Comăneci, o fetiță de 14 ani uimea lumea sportului cu o performanță greu de egalat: nota 10 "absolut" la Jocurile Olimpice de vară de la Montreal.


A fost momentul în care Nadia a cucerit pe toată lumea! Afișajul electronic nu era programat să arate nota 10, iar pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci a obținut, la acea ediție a Jocurilor Olimpice, de șapte ori scorul perfect, câștigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și una de bronz (sol). 


La 43 de ani de la acel moment, Nadia a postat pe contul de Twitter un filmuleț în care apare alături de celebrul actor Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California. 


"Tocmai ce m-am întâlnit cu Schwarzenegger! Este un mod foarte bun pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10, la Montreal", este mesajul postat de Nadica, care însoțește filmulețul. "Asta este relația noastră, eu fac toată munca, iar ea primește laudele. Asta e problema, eu sunt din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără", spune și Arnold Schwarzenegger în videoul postat de Nadia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde