2019, un an de succes pentru Asociația Județeană de Lupte Constanța

444
2019, un an de succes pentru Asociația Județeană de Lupte Constanța - 2019andesucces-1575829139.jpg

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Lupte Constanța a avut parte de un an 2019 de succes. Cele 10 cluburi care fac parte din AJL Constanța au reprezentat județul la foarte multe competiții naționale și internaționale și s-au întors acasă cu nenumărate medalii.


Cele mai de succes cluburi care au făcut cinste Constanței au fost Clubul Sportiv Farul Constanța și Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța, ale căror sportivi s-au luptat întotdeauna până în ultima clipă pentru medalii și au cucerit podiumurile din întreaga țară.


În total, sportivii din cadrul celor 10 cluburi au cucerit peste 100 de medalii, ceea ce înseamnă că 2019 a fost un an plin de roade pentru luptătorii constănțeni.


"Este un bilanț excelent pentru Asociația Județeană de Lupte Constanța, cu medalii atât în competițiile naționale, cât și în cele internaționale. Felicitări sportivilor pentru efortul depus, acești copii au înțeles că mai întâi obținem rezultate și apoi vin recompensele. Noi, luptătorii, am reprezentat cu onoare Constanța și aș dori ca și autoritățile să fie mai aproape de lupte, să ne susțină mai mult. Toate performanțele luptătorilor au avut în spate fondurile proprii ale asociației, bani veniți din sponsorizările unor agenți economici și am avut și sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța", a declarat președintele de onoare al AJL Constanța, Gigi Pambuca.


Asociația Județeană de Lupte Constanța pregătește o festivitate de premiere a celor mai buni luptători constănțeni ai anului 2019, festivitate care va avea loc la mijlocul acestei luni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.759 secunde