Liga Națională de baschet masculin

10 puncte în minus! BC Athletic, învinsă la Focșani

176
10 puncte în minus! BC Athletic, învinsă la Focșani - bcathletic-1572806837.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța s-a întors fără niciun punct din deplasarea de la CSM Focșani. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și manageriată de Andrei Talpeș nu a făcut o partidă prea bună și a cedat pe terenul vrâncenilor, scor 51-61. 


La BC Athletic, Rahsaan Williams a făcut cel mai bun meci al sezonului și a terminat cu 19 p, 20 recuperări, 1 pasă decisivă, 1 intercepție și 1 block. Pentru Athletic, au mai punctat Victor Dudaș 7 p, 2 recuperări, Darian Bryant 6 p, 4 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un block, Kyle Kilgore 5 p, 8 recuperări, o pasă decisivă, 1 intercepție, Georgian Păun 4 p, 5 recuperări, o pasă decisivă, Cristian Mâinea 3 p, 1 pasă decisivă, o recuperare și o intercepție, Christian Chițu 3 p, 4 recuperări, Sergiu Ursu 2 p, 1 recuperare, 1 pasă decisivă, Andrei Oprean 2 p, 1 recuperare, 2 pase decisive. Au mai jucat Adrian Trandafir, Francois Affia. 


BC Athletic Constanța este pe locul 5 în clasamentul Grupei B a Ligii Naționale de baschet masculin, cu 6 puncte, echipa de la malul mării având două victorii și două înfrângeri. 


Constănțenii se pregătesc acum de un nou meci tare, cel cu CSM Galați, care va avea loc week-end-ul viitor, la Sala Sporturilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6473 secunde