10 medalii pentru CS Farul la Cupa "Andreea Răducan"

188
10 medalii pentru CS Farul la Cupa
Gimnastica artistică din Con-stanța s-a făcut remarcată, la Bârlad, în cadrul Cupei "Andreea Răducan", rezervată junioarelor de categoria a IV-a, nivel 1 și 2 (9-11 ani), unde micile sportive de la CS Farul, antrenate de Clemența Garabet și Ciprian Crețu, au luat 10 medalii.

Astfel, la nivel 1, individual compus, Ioana Stănciulescu a urcat pe prima poziție a podiumului, la fel și la paralele, sol și bârnă. Colega sa Silvia Sfiringu a ocupat locul 3 la individual compus și locul 2 la bârnă.

La nivel 2, Nicole Coman a luat locul 1 la individual compus, iar pe aparate, locul 1 la paralele și sol, respectiv locul 2 la sărituri.

"Aerobicii" Farului

pleacă în Bulgaria

Cealaltă secție de gimnastică de la CS Farul, cea de aerobic, începe, astăzi, participarea în concursul interna-țional din Bulgaria pentru juniori, desfășurat la Borovets, perioada 15-20 mai.

Va concura echipa condusă de Cristiana Spînu, în componența Lavinia Panaete, Bianca Gorgo-van, Andreea Scânteie, Andreea Drenea, Alexandra Popescu, Lucian Pârvulescu, Valentin Lovin și Ștefan Huștea.

Andrei ALDEA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3974 secunde