Zona Far din Constanța, fără curent electric

194
1
Zona Far din Constanța, fără curent electric - intrerupatorcurentelectric5-1516639876.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Far nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 16.30, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul 1 Mai nr. 1, blocul H9, scările C și D, întrerupere totală.


De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi totale în localitatea Poarta Albă, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței, aleea Lalelelor, aleea Lăcrămioarelor, strada Plopilor și strada Cantinei. 


Comentează știrea

ayuda
24 ianuarie 2018
Soluția pentru toate problemele dvs.

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Suntem aici să susținem pe cei săraci și să luptăm împotriva lor sărăcie, astfel încât să oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung pe termen lung. Aveți îngrijorări financiare, sunteți în interdicția bancară, Filed, sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă monta proiectele,  un împrumut de acasă. Oferim credite persoanelor fizice și comercianților cu o rată de 3% pe an cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. [email protected] [email protected] Whatsapp: 0033644664081

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4327 secunde