Zilierii, "numărați" într-un registru specific

264
Zilierii,

Articole de la același autor

Inspecția Muncii a lansat aplicația mobilă denumită "Inspecția Muncii", ca instrument de lucru util angajatorilor care folosesc zilieri în activitatea pe care o desfășoară. 


Ca urmare a înființării, începând cu data de 20 decembrie 2019, a Registrului electronic de evidență a zilierilor, ca modalitate de transmitere a datelor privind evidența zilierilor, Inspecția Muncii pune la dispoziția beneficiarilor o aplicație mobilă, care va putea fi utilizată de către toți angajatorii care folosesc ca forță de muncă zilieri, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, republicată, cu modificările și completările ulterioare.


Precizăm că beneficiarul/utilizatorul are obligația să înființeze, să completeze și să transmită Registrul electronic de evidență a zilierilor în termenul legal prevăzut de 60 de zile și să înregistreze toți zilierii cu care exercită activități cu caracter ocazional. De asemenea, ei au obligația de a transmite în acest registru zilnic toți lucrătorii, înainte de începerea activității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2366 secunde