ZECI DE UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE PUBLICĂ, DIN CONSTANȚA, ÎN VIZORUL INSPECTORILOR SANITARI

94
ZECI DE UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE PUBLICĂ, DIN CONSTANȚA, ÎN VIZORUL INSPECTORILOR SANITARI - dsv1495469227-1499854075.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017 au desfășurat, în cursul zilei de ieri, activități de control în unitățile de producere, prelucrare, depozitare, transport și comercializare a produselor alimentare aflate în zonele de interes turistic de pe litoralul românesc, verificând 42 de unități.


"În urma controalelor efectuate, inspectorii au constatat neconformități cu privire la etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare și neîntreținerea în condiții de igienă a spațiilor și a echipamentelor de lucru. Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.500 de lei", precizează directorul executiv al DSVSA Constanța, dr. Diana Cristescu.


De asemenea, au fost confiscate și retrase de la comercializare 75 de kg produse alimentare, improprii consumului uman, cantitate care a fost dirijată către o unitate de neutralizare.


Vă reamintim că, unitățile aflate în zonele de interes turistic sunt supravegheate și verificate permanent de către inspectorii sanitari veterinari din cadrul Comandamentului Sezon Estival.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5023 secunde