Week-end de foc la Mamaia

352
1
Week-end de foc la Mamaia - weekenddefoc-1436980195.jpg

Articole de la același autor

Turiștii din stațiunea Mamaia vor avea parte de un week-end incendiar, pe 18 și 19 iulie. Prima Paradă Mamaia Style, organizată de Asociația Litoral-Delta Dunării, este programată pentru sâmbătă, iar duminică, va avea loc Cupa Davis, la Club Idu.

Parada pornește la ora 19,30, de la telegondola din Mamaia. Alături de cai și trăsuri, mașini de epocă, motociclete, vor participa carele alegorice ale cluburilor din stațiune, autobuzul etajat cu prietenii de pe facebook ai Asociației, caii și atelajele de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Caravana va ajunge până la Piațeta Cazino, unde spectacolul va continua cu un show ecvestru și o seară de dans și muzică latino, cu participarea grupului Salsa Encanto, lui Lucian Colareza, fost participant la Vocea României, și trupei Magic Star.

Evenimentul este susținut din fondurile provenite din bugetul taxei de promovare a stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță. "Calendarul evenimentelor acestei veri în Mamaia este gata! Vom avea evenimente sportive, culturale, istorice, muzicale, de modă și style. Aceasta este prima dintre cele trei parade pe care le vom oferi turiștilor noștri și va fi, desigur, în Mamaia Style! O paradă de sărbătoare a vacanței la Mamaia, în care oferim turiștilor noștri muzică, dans, mașini, motoare, show ecvestru, veselie și distracție, așa cum arată o vacanță în Mamaia! În același timp, susținem Cupa Davis la Mamaia, ca și Team Sponsor oficial al echipei de tenis a României!", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării. 

Comentează știrea

stepimar
30 septembrie 2015
bani din prima luna

Înainte de a avea bogății, trebuie să ne magnetizăm mintea cu o dorință intensă pentru bogăție. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7534 secunde