WEEK-END CU PLOI ȘI VÂNT PUTERNIC, LA CONSTANȚA. AVERTIZARE METEO DE VREME REA, ÎN TOATĂ ȚARA

3575
WEEK-END CU PLOI ȘI VÂNT PUTERNIC, LA CONSTANȚA. AVERTIZARE METEO DE VREME REA, ÎN TOATĂ ȚARA - furtuna41-1487924531.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme urâtă, precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului.


Potrivit meteorologilor, începând din această seară și până sâmbătă seară, la ora 20, vremea se va răci și vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. În regiunile sud-vestice și sudice, precum și la munte, se vor cumula cantități de până la 15 – 20 de litri pe metru pătrat.


În zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, în Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi.


Local și temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 50 - 60 km/h, iar în zona montană înaltă va spulbera zăpada.

La Constanța, precipitațiile se vor instala în cursul dimineții de sâmbătă. Vântul va sufla cu putere, dinspre nord-vest, iar valorile termice se vor încadra între -1 și 10 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3707 secunde