Week-end agitat la mare. Avertizările salvamarilor, ignorate de turiști

186

Articole de la același autor

Marea a fost agitată în ultimele zile, pe litoral, și, în ciuda avertizărilor salvamarilor, turiștii nu au stat pe mal și s-au aventurat în valuri. Mulți din cei care au ignorat steagul roșu sau steagul galben de atenționare au avut nevoie, ulterior, de intervenția echipelor de salvare.


La Mamaia, un bărbat a fost cât p-aci să își piardă viața după ce a fost luat de valuri. A fost scos de salvamari și medicii chemați la fața locului au reușit să-l readucă la viață, chiar sub ochii soției sale. Pacientul a fost transportat apoi la spital.


Alertă a fost și în localitatea 2 Mai, unde un turist a anunțat că o persoană plutește pe mare cu fața în apă. Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au ajuns în scurt timp și au scos persoana la mal, iar medicii au efectuat protocolul de resuscitare. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost declarat decedat.


Și în celelalte stațiuni au fost numeroase intervenții dramatice, însă, din fericire nu s-au înregistrat victime. În Mamaia, duminică, la prânz, un copil de cinci ani a fost la un pas de înec, după ce a fost rostogolit de valuri, s-a speriat și a înghițit apă. Medicii l-au stabilizat și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța "Sfântul Apostol Andrei".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5616 secunde