Vreți să vă bucurați de un sejur excelent? SC Neptun Olimp SA vă oferă totul pe tavă

493
Vreți să vă bucurați de un sejur excelent? SC Neptun Olimp SA vă oferă totul pe tavă - neptunolimp-1502896273.jpg

Articole recomandate

Agenția de turism SC Neptun Olimp SA își desfășoară activitatea, în Neptun, stațiunea, care atrage, anual, familii și tineri de pretutindeni, fiind locul ideal, pentru o vacanță liniștită și atractivă. 


Folosind potențialul natural al zonei și resursele proprii, societatea încearcă, pe baza unei strategii orientate către client și asigurarea calității serviciilor să răspundă unei cereri diversificate de valorificare a loisirului.


Misiunea S.C. Neptun Olimp S.A. este aceea de a asigura servicii de cazare, alimentație, petrecere a timpului liber și de transport la un raport avantajos preț-calitate, care să creeze toate condițiile unui sejur complet.


Oferta societății se adresează unor variate categorii de turiști, în continuă diversificare, de la familii cu copii, tineri și grupuri de tineri la membrii și grupuri aparținând sectorului business. 


"Agenția de turism Neptun Olimp Turism, cu sediul în Stațiunea Neptun Olimp, este specializată în oferte de cazare pe litoralul românesc și în oferte de cazare Neptun Olimp. Cu o experiență de 10 ani în domeniul turismului intern, am orientat serviciile noastre de rezervări și consultanță turistică spre litoralul românesc și în mod deosebit spre oferta de cazare din Stațiunea Neptun Olimp. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii premium de rezervări și consultanță, oferte personalizate și informații 100% reale și corecte. Fiecare client este preluat de unul dintre consultanții noștri, pregătit să ofere asistență în timp real și să răspundă prompt tuturor solicitărilor dumneavoastră. Clienții noștri se vor bucura de un loc de vacanță plin de confort, rafinament și ospitalitate, având acces, în paralel, la o gamă diversificată de servicii corespunzătoare gusturilor și preferințelor lor, cu posibilități de cunoaștere și vizitare a unui cadru natural generos, de experimentare a unor specialități culinare, de recreere și de practicare a sporturilor preferate.", susțin repezentanții S.C. Neptun Olimp S.A.


Excursii și agrement, pe trasee de vis


Dacă sunteți iubitori de excursii și agrement, Agenția de turism Neptun Olimp vă oferă și plimbări de neuitat în zona Deltei Dunării și litoralului Mării Negre.


"Pe lângă ofertele de cazare, în acest an vă pregătim numeroase surprize, excursii și posibilități de agrement. 


Vă invităm să descoperiți alături de noi Bulgaria și Delta Dunării sau să vă aventurați într-o plimbare cu yachtul sau cu velierul pe Marea Neagră, să faceți scufundări, să săriți cu parașuta ori să faceți un zbor de agrement deasupra litoralului. S.C. Neptun Olimp S.A., prin Ageția de Turism Neptun, vă oferă posibilitatea de a vă bucura de excursii, pe trasee atractive, în condiții de maxim confort și siguranță.", ne mai spun reprezentanții societății.


Detalii și programări pot fi obținute apelând numerele de telefon 0341.147312, 0757.555855, 0720.555355 sau trimițând un e-mail la adresa [email protected].                                


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3608 secunde