Vreți să călătoriți cu trenul în alte țări? Luați-vă bilete online!

182
Vreți să călătoriți cu trenul în alte țări? Luați-vă bilete online! - vretisacalatoriti1-1548869145.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători vine în ajutorul celor care vor să se deplaseze cu trenul în alte țări, punându-le la dispoziție și sistemul de vânzare a biletelor online.


Reprezentanții CFR au declarat că achiziționarea biletelor pentru destinații internaționale se poate face direct de pe site-ul lor, prin intermediul unei aplicații ce permite cumpărarea online a biletelor internaționale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. 


De asemenea, se pot achiziționa bilete și pentru o relație internă dintr-o țară străină sau pentru relații între două țări străine.

Ca urmare, biletele pot cumpărate cu maxim trei luni înainte și minim 48 ore înainte de începerea călătoriei. În situația în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipație este de maximum o lună.

Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaționale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o stație CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea călătorului în momentul efectuării comenzii.


În prezent, stațiile CFR de unde se pot ridica biletele internaționale sunt: București Nord, Constanța, Timișoara, Arad, Deva, Brașov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistrița și Lugoj.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7394 secunde