Vremea se schimbă radical. ANM anunță ploi torențiale, grindină și vijelii

2340
Vremea se schimbă radical. ANM anunță ploi torențiale, grindină și vijelii - ploitorentialeinterior-1525337616.jpg

Articole recomandate

Meteorologii anunță vreme caldă și frumoasă pentru zilele de joi și vineri în aproape toată țara, urmând însă ca, în weekend, să se înregistreze ploi, vânt puternic și grindină, mai ales la munte, în vestul și în centrul țării.

"Este vorba despre astăzi (joi -n.r.) și mâine (vineri -n.r.) când avem temperaturi între 25 și 32 de grade. Vor fi 32 de grade prin vest și centru, 30 de grade prin Lunca Dunării, la București sunt 28-29 de grade. Mai scăzute puțin vor fi temperaturile pe litoral și în zonele de munte. Astăzi și mâine, vor fi ploi relativ puține, astăzi doar izolat, mâine, local, la munte", a declarat meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), citat de romaniatv.net

La sfârșit de săptămână însă, vom avea parte de ploi.

"Sâmbătă și duminică crește gradul de instabilitate și se înmulțesc aversele cu descărcări electrice, vânt, condiții de grindină. Ploile vor avea caracter torențial. Sâmbătă, ploile vor fi mai mult la munte, în vest și în centru. Duminică, o să apară și în celelalte regiuni. Mai ferită ar fi partea de sud-est a țării, spre litoral ar trebui să rămână totuși, în mare parte din timp, vreme destul de bună. În weekend, scad temperaturile și ajung mai apropiate de cele normale. De exemplu, pe 6 mai, adică duminică, vor fi între 21 și 30 de grade. Cele mai mari valori termice vor rămâne în sud-est unde vremea va fi mai bună", potrivit sursei citate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Aprilie 2018
Stire din Social : VREME INSTABILĂ LA CONSTANȚA!
Pagina a fost generata in 0.272 secunde