Vreme rece, săptămâna aceasta, la Constanța. De mâine vin ploile

263
Vreme rece, săptămâna aceasta,  la Constanța. De mâine vin ploile - vremea-1515421415.jpg

Articole de la același autor

Vremea a început să se răcească la malul mării, însă este, în continuare, prea cald pentru această perioadă a anului. Meteorologii anunță ploi multe în zilele următoare și abia în week-end vine gerul și este posibil să și ningă.

Astăzi, la Constanța, vor fi nori dimineață, urmați de soare după-amiază. Maxima termică va atinge totuși 7 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, dinspre nord-est. Peste noapte, se va înnora, din nou, și termometrele vor indica minimum 3 grade. Mâine, cerul va fi preponderent acoperit, iar în cursul nopții sunt așteptate averse slabe. Valorile termice se vor încadra între 6 și 8 grade. Joi, aversele vor continua și vor apărea intensificări ale vântului, dar va fi chiar mai cald, cu maxime de 9 grade pe timpul zilei și 7 grade noaptea. Vineri, va ploua și mai tare, mai ales în cursul nopții și se va înregistra o scădere a temperaturilor.

Sâmbătă va fi vânt cu averse mixte de ploaie și ninsoare și vor fi între -1 și 4 grade, iar duminică va fi ger, înregistrându-se între -2 și 1 grad. De luni, însă, se va încălzi din nou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Decembrie 2017
Stire din Social : Cum va fi vremea  de Revelion
Pagina a fost generata in 1.3337 secunde