Vreme NEOBIȘNUIT DE CALDĂ! Meteorologii AVERTIZEAZĂ că este risc de FURTUNI VIOLENTE!

1322
Vreme NEOBIȘNUIT DE CALDĂ! Meteorologii AVERTIZEAZĂ că este risc de FURTUNI VIOLENTE! - furtuna-1524557229.jpg

Articole de la același autor

Un val de aer nord-african se află zilele acestea deasupra țării noastre, aducând cu el temperaturi mai ridicate decât cele normale ale sfârșitului lui aprilie.


În unele părți ale țării, inclusiv la București, s-au înregistrat valori record, fiind mai degrabă temperaturi de luna iulie. La Constanța, este mult mai cald decât în anii trecuți, când, la vremea aceasta abia aveam 15 - 17 grade în termometre, iar pentru azi sunt estimate 22, chiar 23 de grade Celsius.


Meteorologii avertizează însă că aceste valori neobișnuite vor aduce cu ele și risc de ploi torențiale, însoțite de furtuni cu descărcări electrice. Potrivit reprezentanților Administrației Naționale de Meteorologie, vor fi temperaturi ridicate în continuare în majoritatea zilelor în cea mai mare parte a țării. "Cele mai mari valori, care vor merge până în jurul a 30 de grade Celsius, le așteptăm în Oltenia și Muntenia marți după-amiază, cel mai posibil joi și vineri. Ziua de marți, cu excepția Olteniei și a Munteniei, va aduce înnorări destul de accentuate, averse, tunete, fulgere, posibil grindină și cantități de apă însemnate în majoritatea zonelor. Nu excludem astfel de fenomene nici pentru sudul țării, însă pe spații mai restrânse, și care vor apărea doar în orele serii", au explicat cei de la ANM.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8656 secunde