Vrei să te faci jandarm? Începe recrutarea pentru școlile de militari

483
Vrei să te faci jandarm? Începe recrutarea pentru școlile de militari - jandarmi3-1536164441.jpg

Articole de la același autor

Veste bună pentru tinerii care își doresc o carieră militară. Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța continuă recrutarea și selecționarea candidaților pentru admiterea la instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, care vor avea loc în luna ianuarie a anului viitor. Este vorba despre Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, care le oferă celor interesați un număr de 350 de locuri și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni (350 de locuri). Durata școlarizării este de un an.

Cererile de înscriere pentru admiterea în aceste instituții de învățământ postliceale ale M.A.I. se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, din strada Mircea cel Bătrân nr. 108, până la data de 23 noiembrie.

Informații suplimentare despre înscriere, condiții de participare la concurs, documente necesare pentru constituirea dosarului de candidat se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, la numărul de telefon 0241.618.969, interior 24557, sau consultând site-ul instituției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde