VIVO! vă așteaptă la expoziția de minerale, ciclism și un târg de binefacere

305
VIVO! vă așteaptă la expoziția de minerale, ciclism și un târg de binefacere - vivo-1524840606.jpg

Articole de la același autor

Minivacanța de 1 Mai aduce o serie de evenimente interesante la VIVO! Constanța. Astfel, week-end-ul acesta, centrul comercial găzduiește Târgul Internațional "Expomineralia". Cu această ocazie, constănțenii, dar și turiștii vor putea admira zeci de mii de bijuterii, accesorii, decorațiuni și alte obiecte lucrate din pietre prețioase și semiprețioase. Alte multe articole sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale sau lemn, provenite din peste 50 de țări ale lumii. În plus, persoanele interesate vor putea afla care sunt proprietățile fiecărei pietre, ce se potrivește zodiilor și personalităților lor sau pot afla mai multe despre modul în care o simplă piatră le poate influența starea de sănătate. Vedete vor fi și la această ediție a târgului dinții de dinozaur.


Apoi, sâmbătă, 28 aprilie, ora 10.00, în parcare, se va da startul competiției de ciclism "Cupa Mării Negre", iar în zona Food Court se va desfășura târgul de binefacere "Să dăruim împreună". 


Potrivit organizatorilor, acesta este un adevărat spectacol de cântec, dans, culoare și tradiție și va fi oferit sâmbătă de zeci de copii, membri ai celor șase ansambluri ale minorităților naționale, prezente la Târgul de binefacere "Să dăruim împreună". 


Ca urmare, începând cu ora 11.00, pe scena din VIVO! Constanța vor urca, rând pe rând, Ansamblul de dansuri armânești "IHOLU", Ansamblul UDTTMR, "Canrenkler", Ansamblul "Galuboe More", al Comunității rușilor lipoveni, Ansamblul Comunitații Elene "Elpis", Ansamblul "Mugurașii Cumpenei" și Ansamblul UDTR. 


De precizat că fondurile obținute vor fi redirecționate către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori". Evenimentul este organizat de Prefectura Constanța, în parteneriat cu consulatele Republicii Turcia și Federației Ruse la Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8082 secunde