Vine frigul la Constanța. Nori și ploi, în următoarele zile

256
Vine frigul la Constanța. Nori și ploi, în următoarele zile - vinefrigul-1572298313.jpg

Articole de la același autor

Ne-am bucurat de o toamnă blândă cum nu am mai avut de mult, la malul mării. Însă, ultimele zile ale lui octombrie aduc o scădere semnificativă a temperaturilor, însoțită de nori și ceva ploi. Totuși, iarna încă este departe. După acest episod rece, săptămâna viitoare ne bucurăm din nou de valori termice de 20 de grade ziua și mult soare.


Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul adie ușor, dinspre nord. Maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, va picura, iar vântul se va înteți. Termometrele vor indica minimum 9 grade. Mâine, ploile vor continua chiar ceva mai consistent. Temperaturile se vor încadra între 7 și 13 grade. Rafalele vântului vor depăși 50 de km pe oră. Joi, va fi și mai frig, cu doar 9 grade ziua și 7 grade noaptea și din nou vânt puternic, dinspre nord.


De vineri, vremea se liniștește. Reapare soarele și vor fi între 9 și 11 grade. Sâmbătă, se mai adaugă trei grade în termometre, în ciuda norilor care tot își vor mai face simțită prezența. Iar duminică ne bucurăm din nou de 17 grade și cer preponderent senin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în weekend, la Constanța
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea, în weekend, la Constanța
Vineri, 11 Octombrie 2019
Stire din Social : Vreme foarte caldă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.9115 secunde