Vin pensiile. Poșta Română a început livrarea acestora

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 02 Aprilie 2020 351
Vârstnicii care își încasează pensiile prin intermediul Poștei, pot sta liniștiți. Compania Națională Poșta Română a început distribuirea pensiilor și face demersuri pentru a finaliza achitarea într-un interval cât mai scurt, pentru a veni, astfel, în sprijinul beneficiarilor, în această perioadă.

„Depunem toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor, indiferent de situația în care ne aflăm. Calendarul normal de distribuire a prestațiilor sociale, a pensiilor, este 1 -15 aprilie. Noi, împreună cu colegii mei, toți poștașii din țară, vom încerca să facem toate demersurile necesare pentru a ajunge cât mai repede față de calendarul normal. Facem absolut tot ce ne stă în putere ca banii să ajungă la toți pensionarii, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înainte de sărbătorile pascale”, a declarat directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

Pensionarii trebuie să știe că poștașii sunt echipați corespunzător, fiind protejați cu măști, mănuși și dezinfectant și au fost instruiți să evite interacțiunea în momentul în care ajung la ușile oamenilor. Aceștia vor respecta distanța de doi metri față de beneficiarul drepturilor sociale. Contravaloarea pensiei/mandatului se va preda, către beneficiar, pe cât posibil, în plic pe care vor fi înscrise datele beneficiarului. Durata operațiunii nu va fi mai lungă de aproximativ cinci minute pentru un beneficiar. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei