Vin chinezii! Constanța, pregătită să-și întâmpine turiștii din Asia

1220
12

Articole de la același autor

Oficialii chinezi se arată tot mai interesați de potențialul de dezvoltare al turismului din România. Din acest motiv, aceștia au fost prezenți, ieri, la Constanța, unde au discutat despre posibilitățile de investiții în infrastructura turistică din țara noastră. 


La întâlnire, au luat parte președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, prefectul județului Constanța, Ioan Albu, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, și ministrul Turismului, Bogdan Trif. La aceeași masă, s-au așezat membrii delegației municipalității Shanghai, din China, condusă de Li Chunping, directorul Diviziei Afaceri Europene și Africane. 


Cu această ocazie, ministrul a subliniat eforturile depuse pentru a transforma România într-o destinație atractivă pentru cetățenii chinezi. 


În același timp, s-a discutat despre reducerea timpului pentru acordarea vizelor pentru turiștii care provin din China, ceea ce reprezintă un avantaj substanțial față de anii precedenți. 


De asemenea, ministrul a accentuat progresele înregistrate de turismul din România în ultima perioadă. 


"China are un potențial enorm. Este țara care, în ultima perioadă, a furnizat anual constant peste 100 de milioane de turiști la nivel mondial. În anul 2017, România a înregistrat o creștere cu 22 de procente în privința vizitatorilor din China. Ne bucură faptul că suntem pe o linie ascendentă, dar a sosit momentul ca România să devină cu adevărat o destinație turistică majoră pentru China. Am venit în sprijinul celor care vor să vină în România și am reușit să reducem timpul de acordare a vizelor", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif. 


Linie aeriană directă între Shanghai și București 


Atât oficialii români, cât și cei chinezi au luat în calcul înființarea unei linii aeriene directe între Shanghai și București, o inițiativă care ar veni atât în sprijinul investitorilor chinezi în România, cât și în beneficiul dezvoltării turismului din țara noastră. 


Referitor la turiștii chinezi care și-au petrecut vacanțele în România în ultima vreme, și în județul Constanța s-a observat o creștere a numărului acestora. 


Desigur, Constanța, dar și stațiunea Mamaia pot oferi turiștilor o multitudine de activități, ieșiri în aer liber, excursii, obiective istorice, agrement și nu numai. Rămâne doar ca touroperatorii chinezi să fie interesați să le promoveze în circuite europene și turiștii lor să fie interesați de o vacanță la malul mării. 


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Nazi
16 mai 2018
Opinie

Poate si raman aici 4 milioane n-ar fi o problema pt China ar mai avea Dragnea masa de votanti.

JURIST
16 mai 2018
PACAT

Da avem nevoie de turist k de aer dar din pacate turistii chinezi ..au nimerit constanta si mamaia etc. unde vor fi furati la greu de hoti tigani ..turci etc. veti vedea ce tambalau va fi si se vor retrage in Bulgaria Grecia etc. COLCAIE ORASUL DE HOTI ..BISNITARI ..INTERLOPI E PRAPAD POLITIA E COMPLICE SI CORUPTA ..

DODO
16 mai 2018
uraaa!

sa vada ce ? ghidul trebuie sa le explice ca nu toate ruinele sint de pe vremea cetatii antice

Liviu Chilian
16 mai 2018
Rromarlanul si ura lui dementiala impotriva Romanului

Musteste "articolul" de apologie pt streinul ce ne paște, de bucuria venirii coMuistilor-kkpIUDAlisti Kkinezi sa ne ceara pământ si apa, si ei, alaturi de celelalte lifte păgîne ce ne tot pasc, de'am ajuns noi, Romanii, sa nu ne mai cunoastem. Cata bucurie, Coane Fănică, la...ZoItzic'asta ce'si zice Mi'abela! Bucurie ce'i prelungeste fericirea ca a scapat de patru milioane de bieti Rumani! --- Sa le amintim Rromarlanilor ca istoria se repetă si e neiertătoare! Ne'au supt sângele Fanarioții timp de 110 ani. Si a venit Răscoala! Noi n'am pierit! Pe timpul fanariotismului au trecut granita in Imperiul Hotzoman, aproape 200000 de familii de Romani. Nu vom pieri nici sub Neofanariotismul kkpIUDAlist! Păcat de SUFERINTA pe care voi, Rromarlani-porcidecaine rabiati, ne'o provocati! Sa te bucuri ca "fratii" 'ti's ALUNGATI din Tara, iar in locul lor ADUCI streini, e o nebunie dementiala!! --- † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam și țară. Sfinte Părinte Justin roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi! Cine ne-au dus Jidanii Nu mai vaza zi cu anii Ci sa-i scoata ochii corbii Sa ramâe ‘n drum cu orbii Cine ne-au adus pe Greci N’ar mai putrezi în veci Cine ne-au adus Muscalii Prapadi-l-ar focul jalei Sa-l arza sa-l dogoreasca Neamul sa i-l prapadeasca Cine ne'au adus Bulgarii Zika'i'ar fii tantarii Cine'aduc la noi Kkinezii Potopil'ar maidanezii Sa'i sfâșie, sa'i beleasca Pielea sa le'o innegreasca Cine tine cu strainii Mânca-i-ar inima cânii Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Doina, de Mihai Eminescu. Amin! --- Sa ne si...râdem o tzara de merdialqaedani. Sa ni le imaginam pe Mi'abela si Pergaitza cum se ciondanesc pe...publicitate. Fa, tu iei Harapo-Tziganii si Greco-Tziganii. Fa, tie'ti'ajung(la brau)...Kkinezii

ARABU
16 mai 2018
Poate iti revii!!!

Ba Liviu CHILOTzan aici e vorba de turisti ma , turisti care cheltuie bani in tara la noi , stai calm ca n u vin chinezii sa munceasca in romania ca sunt salariile mici pentru ei , dar ce poate sa inteleaga un comunist indoctrinat ca tine, te mentii pe aceeasi linie , comentarii alambicate , tampite si fara pic de logica .Acum cateva zile vazusem un comment al tau ca te muti cu comentariile la Replica , Chiar am crezut. Dupa aia ai inceput sa scrii in engleza , era mai bine asa ca nu se mai obosea nimeni sa citeasca . acum in romana nu am ce sa fac imi sare in ochi si ma umple de draci. Hai gata ca oricum nu o sa intelegi nimic . Asalaamu Aleikum si Allahu Akbar pentru ortodoxie neam si tara .

Mitica
16 mai 2018
O solutie cu hrana

Poate asa scapam si noi de cainii din oras. Chinezii sunt mari iubitori de caini! Nu ca localnicii care mai mult latratul e de ei...

Sindbad
16 mai 2018
Coca-lar Tours Inc.

Poate să vină și papuașii, degeaba. Constanța e moartă și îngropată de lunga perioadă în care investitorii au fost goniți de primărie, de găstile de interese ale foștilor comuniști/securiști. - Primare, du-te la Brașov, Oradea sau la Cluj. Vorbește cu lumea, cu primarii de acolo. După care, ori te apuci de treabă ori te împuști. Nu ca Năstase! Oricum chinezii nu vor pune botul la jmekeria ieftină, spoiala și cocălăreala de aici. Așa tot o țineti, că vin rușii, olandezii, americanii. Unde mă? Ce să facă aici? Să mulțumim și organelor care trebuiau să apere legea și proprietatea, mituite de Ciuma Roșie, partidul liniei II li III din PCR, Justiție, Securitate, Miliție si SRI. Primare, unde se angajează miile de studenți care absolvă facultățile anual? Vânzători în mall, paznici, video-chat, și call-centere? Trei luni, vara, la 15 bețe și bonuri de masă? Cei care s-au vândut și se vând în continuare, au distrus și distrug șansele acestui oraș, falnic și prosper cândva. Crește procentul țiganilor atrasi și oblăduiți de ciuma roșie, prostimea asistată.

Liviu Chilian
16 mai 2018
Prostia rromarlaneasca

Fenomenul prostiei, imbecilitatii, stupiditatii, decerebrarii, sinuciderii colective a Rromarlanilor, e arhicunoscut, morala neopovestii romanesti fiind simpla ca bunaziua - drobul de sare din neopevste fiind Romanul. Urla Rromarlanul-porcdecainerabiat, precum MUIERILE zalude din povestea lui Creanga: "Auleeeuuu! Sariti frati Rromarlani! Faceti skkt! Ca vine Romanul si ne cade'n kap!" Aceasta e realitatea tragika din fosta Romanie! Frica, teama

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😅😅😂😂😂🤣🤣🤣🤣
16 mai 2018
Constanta pregatita sa-si intampine turistii???!!??!!!!!?????!

Sunteti prosti sau ce??? Aveti orbul gainilor?? Nu vedeti in ce hal arata orasul asta? Ce turisti baaaăi cocalarilor?? Cat de prost sa fi sa dai banii ca sa vii aici? Nici pe gratis!! Pazea turistii!!!!!....aici la mahalaua Constanta se mardalesc portofelele si oamenii....feriti-va ca-i jale!!!

Liviu Chilian
16 mai 2018
Prostia rromarlaneasca

Fenomenul prostiei, imbecilitatii, stupiditatii, decerebrarii, sinuciderii colective a Rromarlanilor, e arhicunoscut, morala neopovestii romanesti fiind simpla ca bunaziua - drobul de sare din neopoveste fiind Romanul. Urla Rromarlanul-porcdecainerabiat, precum MUIERILE zalude din povestea lui Creanga: "Auleeeuuu! Sariti frati Rromarlani! Faceti skkt! Ca vine Romanul si ne cade'n kap!" Aceasta e realitatea tragika din fosta Romanie! Frica, teama ca Romanul se poate deștepta din somnul cel de moarte! --- Vedeti cum ma tortureaza, cu imbecilitatea si porfiria lui, psihopatul-demential(fenomenul prostiei rromarlanesti) ce semnează AraBou. Vin "turistii" Kkinezi sa'i umple de parai pe banditii Harapi-Tzigani si Greco-Tzigani, n'asa, hotzelieri, jewnvestitori(citeste hotzi nebuni) in turisMuismul de pe Flankkl Natangului. Baragladina n'a citit "articolul". Daca l'ar fi citit, ar fi inteles ca Mi'abela, eleva lu' Titza Kklin, incearca sa vîndă pielea ursului din pădure - vor veni Kkinezi koMuisti imbokktzitzi din kkpIUDAlismul ultracleptomaniac gloAbalist, si vor...jewnvesti pe "litoral". Vor ridikk 'oteluri, vor construi autostrăzi, vor darama sandramalele machidonesti de pe plaja si din Satul de Vacanta, vor curata plajele de miliardele de chistoace, vor pune pe foc paturile de pușcărie supranumite sexlonguri si umbrelele de stuf ce...bareaza soarele, vor face facultăți pt ospătari si bucatari etc. Ce s'o mai lungim! Vor face Kkinezii ce nu fac...Rromarlanii! Iar dupa ce Kkinezii jewnvestitori vor face, la pastele cailor, ceea ce ne asigura Mi'abela, sute de milioane de turistampiti Kkinezi vor navali in Kustendge, ca sa fie BUZUNARITI de Turco-Tzigani, si sa cheltuie miliarde de parai in carciuma lu' Mache si 'otelu' lu' Mukkmad, Harapu' ce'i patronează(de la patron, capsa ce activează dinamita) pe Rromarlani. --- D'le, una "lume" n'are minte nici cat un pui de găină! AraBou'asta n'a inteles mesajul postat in numele meu, de catre "istetii" de la Replika. O invitatie "subtila" sa nu mai comentez pe CL. Sa ma mut la ei. --- "Articolul" semnat de Mi'abela e in stilul komuist practikat de Titza Kklin: "Vom colabora cu Francezingarii, vom construi kurvete multifunkktzionale pe care le vom si...exporta. Ne vom umple de bani". Aua! --- 'R'ati ai bizdicului de Rromarlani smintiti si misei!! Politrucii kkpIUDAlismului, sunt merdialqaedanii! In koMuism, erau activiștii de partid! To'ashi! Vom face cincinalu' in doi ani si jumatate...Huuooo!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.5866 secunde