Vilă cu două etaje, pe promenada de la Cazinoul Mamaia

1223
Vilă cu două etaje, pe promenada de la Cazinoul Mamaia - vilacudouaetaje-1555343372.jpg

Articole recomandate

Terasele de pe promenada din Mamaia încep, ușor - ușor, să se transforme în minihoteluri. Deja, de-a lungul promenadei au apărut hoteluri, unele chiar cu șapte, opt etaje. Acum, investitorii vor să-și transforme terasele și restaurantele în spații de cazare.

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se va întruni, miercuri, 17 aprilie, pentru a discuta solicitarea unei firme pentru a ridica o vilă cu două etaje în zona Cazinoului din Mamaia. SC Edilservis SRL cere emiterea acordului de consultare publică pentru Planul Urbanistic de Detaliu ce propune construirea unui imobil cu două etaje, cu destinația alimentație publică și cazare, în stațiunea Mamaia, zona Cazino, terasa 7-8.

Potrivit proiectului propus de arhitecți, la parter vor fi o terasă și un restaurant mic, iar la etaje vor fi camere pentru închiriat. În total, vor fi cel puțin 20 de spații de cazare cu câte două locuri. Nu se precizează însă unde anume vor fi realizate locurile de parcare pentru turiști, în cazul în care aceștia vor veni la mare cu mașinile personale. Se spune însă că amplasamentul are acces facil din arterele importante de circulație din zonă, adică bulevardul Mamaia. Accesul pietonal se va face pe trotuarele aferente, accesul pietonal la teren se face din promenada Cazinoului din Mamaia și din aleile pietonale cu acces la zona de parcare a fostului cinema de vară "Albatros".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1294 secunde