Video VIDEO. Scandal la Eforie! Vând pește prăjit la colțul drumului, deși OPC le-a închis taraba!

1222
VIDEO. Scandal la Eforie! Vând pește prăjit la colțul drumului, deși OPC le-a închis taraba! - 37646982198086481527077558573164-1532339472.jpg

Articole de la același autor

Unii comercianți de pe litoral chiar nu înțeleg că legea trebuie respectată. De pildă, un tarabagiu din Eforie Nord, prins cu grave deficiențe, deoarece vindea pește prăjit la colțul străzii, fără să aibă condiții proprii, și închis definitiv de Protecția Consumatorilor, a fost găsit din nou cu produse pe tejghea.




Societatea comercială a fost sancționată anterior și i s-a oprit activitatea de alimentație publică. Cu toate acestea, comercianții au ignorat măsurile impuse de inspectori și au redeschis taraba, cu tot cu pește. 




"Depistați din nou în plină activitate de «alimentație publică», am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate! A început un spectacol de circ în care soțul administratorei s-a suit pe chioșc, amenințând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul, lipsit de verificare metrologică, mi-a declarat că m-a înregistrat în birou când i-am precizat că noi nu vor proceda la ridicarea măsură, situație pe care mi-o asum!", a declarat șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.




Potrivit acestuia, astăzi a fost încheiat un al doilea act, în lipsă, deoarece administratora societății a refuzat semnarea acestuia. De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru obstrucționarea controlului, repetarea contravenției și încălcarea măsurilor impuse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8343 secunde