Video VIDEO. Meniuri noi în creșele din Constanța: alimente bio, avocado, ananas, pâine cu fibre

502
VIDEO. Meniuri noi în creșele din Constanța: alimente bio, avocado, ananas, pâine cu fibre - untitled-1541162151.jpg

Articole de la același autor

Copiii care frecventează creșele din Constanța primesc trei mese pe zi. Meniul este stabilit de un medic nutriționist, iar alimentele sunt de cea mai bună calitate.


"Meniul s-a schimbat complet așa că cei mici primesc atât la micul dejun cât și la masa de prânz, dar și la gustări, produse cât mai sănătoase. La prima masa a zilei, copiii mănâncă pastă din avocado, iaurt de capră, telemea de capră, unt și lapte cu certificat bio, iar la gustări, fructe exotice. Gemurile și dulcețurile sunt fără adaos de zahăr și cu un conținut de fruct de peste 65%. Prânzul se prepară doar din carne de curcan și de vițel, iar pâinea este cu ultrafibre. În curând, la gustarea de la ora 10, copiii vor primi si smoothie preparat din fructe exotice și autohtone", precizează Georgiana Zainea, șeful Serviciului Administrare Creșe din cadrul Primăriei Constanța.


Potrivit acesteia, părinții nu plătesc niciun ban în plus pentru alimentele bio pe care le primesc copiii. Primăria Municipiului Constanța suportă 80% din costurile de întreținere a unui copil în creșă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7053 secunde