Vești proaste de la meteo! Revin ploile

243
Vești proaste de la meteo! Revin ploile - vijeliefurtuna-1557688645.jpg

Articole recomandate

Prognoza meteo. Luni, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată; maximele se vor încadra între 16 și 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral. Vor fi averse și descărcări electrice, pe suprafețe mici, mai ales în vestul, nordul, centrul țării și la munte, fenomene care seară se vor extinde în vest și sud-vest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari în Munții Banatului și Carpații Meridionali, unde la rafală se vor atinge viteze de 70...80 km/h, în Oltenia, sudul Banatului și vestul Crișanei, unde vitezele vor fi în general între 45 și 55 km/h și doar pe arii restrânse și la cote mai reduse în restul teritoriului. Izolat, dimineața, va fi ceață.

La mare, vremea va fi în general frumoasă și relativ normală termic. Cerul va fi variabil. Vor fi condiții de averse, însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 20 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 13 și 15 grade.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.695 secunde