Vești proaste de la ANM: Vin vijeliile la Constanța!

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 23 Mai 2019 2238
Administrația Națională de Meteorologie a reactualizat informarea meteo de vreme rea și a prelungit-o până mâine seară, la ora 22. Se pare că ploile torențiale și vijeliile se apropie de Constanța.


Sunt așteptate perioade în care se vor semnala averse ce vor avea caracter torrential, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și, izolat, căderi de grindină. Astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție în această după-amiază în vestul, centrul și nordul țării, iar, pe parcursul zilei de mâine, în regiunile estice, sud-estice, nordice și centrale. Cantitățile de apă vor depăși 15 – 25 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 35 – 40 de litri pe metru pătrat.


Manifestări ale instabilității atmosferice se vor semnala și în după-amiaza zilei de sâmbătă, 25 mai, cu precădere în zona Carpaților Orientali și în regiunile limitrofe.


La Constanța, sunt așteptate înnorări temporare astăzi și la noapte și averse și furtuni isolate mâine. Ceva mai consistent va ploua vineri noapte, cu fulgere și tunete, dar mai ales sâmbătă. Se va simți și o răcire semnificativă. Mâine, valorile termice se vor situa între 15 și 20 de grade, iar sâmbătă între 16 și 22 de grade.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei