Vești proaste! CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA, ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

1520
Vești proaste! CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA, ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI - vremeasevamentinecaldaveziprogno-1494851554.jpg

Articole de la același autor

Vremea rămâne ușor instabilă în zilele următoare, la malul mării. Sunt așteptate temperaturi mai scăzute decât cele normale și ploi, în unele zone chiar abundente.


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni, pentru întreaga țară. Veștile pentru zona Dobrogei sunt mai puțin bune, căci, se pare, va fi ceva mai răcoare decât normal și nu ne vor ocoli nici ploile.


Astfel, la începutul acestei săptămâni, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice pentru a doua jumătate a lunii mai. Astfel, temperaturile vor oscila în jurul mediei de 21 de grade, iar cele minime se vor încadra, în medie, între 11 și 13 grade. Excepție va face intervalul 17 – 20 mai, când vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi cuprinse între 16 și 19 grade pe timpul zilei și 8 -10 grade noaptea.


Începând cu data de 18 mai, probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată aproape zilnic, iar, izolat, se pot înregistra cantități de apă mai însemnate în intervale scurte de timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3147 secunde