Vești de ultimă oră despre școlile din județul Constanța!

6665
3
Vești de ultimă oră despre școlile din județul Constanța! - scoli-1519722635.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Inspectoratului Școlar analizează, la această oră, necesitatea suspendării cursurilor și mâine, mai ales în unitățile de învățământ din zonele izolate ale județului.


"Urmează să ne reunim în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență și vom decide împreună cu toate instituțiile dacă este nevoie să suspendăm cursurile și în ce localități. Din păcate, veștile de la meteorologi nu sunt tocmai bune. Dar vom vedea ce se va hotărî după discuțiile cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, celor de la Drumuri și Poduri, de la Poliția Rutieră", a declarat, în urmă cu puțin timp, pentru Cuget Liber, inspectorul școlar general Gabriela Bucovală.


Potrivit acesteia, în prezent, școlile nu sunt închise. "Sigur că doar cursurile sunt suspendate, pentru că nu sunt elevi. Dar școlile sunt deschise, sunt funcționale, sunt încălzite, sunt pregătite să-i primească pe copii!", a mai spus șeful ISJ Constanța.



Comentează știrea

Cristian
27 februarie 2018
Extraordinar !!!

Vă dați seama ce decizie grea apasă pe umerii ISJ-ului !!! Nț, nț, nț ... N-aș vrea să fiu în pielea lor. Viitorul țării noastre depinde în mod maxim dacă mâine, la Lipnița, Cogealac și Mireasa se fac sau nu ore.

Profesor
27 februarie 2018
Cata prostie..

Ce tampenie!! De sa fie scolile deschise daca nu sunt elevii?? Ii plateste doamna pe profesori cand vin sambata sa recupereze orele??

Cristian
27 februarie 2018
Pt. Profesor...

... nu, nu o să vă plătească. Dar dacă, Doamne ferește !, va fi vreun accident al vreunuia dintre coșciugele pe roți cu care se face naveta prin județ și vreun profesor își va pierde viața, ISJ-ul va trimite o preafrumoasa coroană de garoafe din hârtie creponată.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0139 secunde