VEȘTI BUNE: Reduceri la tren! Vezi detalii!

133
VEȘTI BUNE: Reduceri la tren! Vezi detalii! - ddd-1578914047.jpg

Articole recomandate

La peste 100 de trenuri InterRegio din noul Mers al Trenurilor pe anul 2020 se aplică tarife mai mici prin reduceri procentuale sau prin admiterea la călătoria pe anumite porțiuni a abonamentelor la tarif de tren Regio, informează CFR Călători într-un comunicat remis luni Agerpres.

Pe site-ul CFR Călători, toate trenurile la care se aplică reduceri procentuale sunt marcate cu simbolul "%", precizează sursa.

La toate trenurile Interregio la care se aplică reducerile procentuale, rezervarea locului este obligatorie, iar valoarea tichetului de rezervare pentru clasa a 2-a este de 3,9 lei, menționează CFR Călători.

O altă facilitate prezentată de CFR Călători este accesul la anumite trenuri Interregio cu abonamente valabile la trenurile Regio.

Odată cu intrarea în vigoare a actualului program de mers al trenurilor, CFR Călători a lansat pentru prima dată un program pilot pentru deservirea zonelor suburbane, prin care este permisă călătoria posesorilor de abonamente valabile la trenuri Regio și cu trenurile Interregio la clasa a 2-a (excepție cele care circulă în trafic internațional), pentru abonamentele emise pe distanțe de până la 30 de kilometri, numai pe relații cuprinse în aceste zone. Posesorii de abonamente de călătorie valabile la trenuri Regio cărora le este permisă circulația cu trenuri Interregio la clasa a 2-a nu au obligativitatea rezervării locului. În cazul în care se dorește călătoria cu loc rezervat, călătorul va achita integral diferența tarifară și tariful de rezervare a locului la tren InterRegio (3,90 lei).

Călătorii cu abonamente valabile la tren Regio, cuprinse în zonele tarifare 1 -10 km, 11 - 20 km, 21 - 30 km, depistați în trenuri IR care nu au oprire comercială în stațiile de plecare sau destinație de pe abonament sau în tren IR care circulă în trafic internațional vor fi considerați ca fără legitimație de călătorie.

Reducerile procentuale și circulația cu abonamente Regio la tren Interregio sunt valabile până la data de 14 iunie 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7695 secunde