Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de reabilitare a Podului din Năvodari

265
Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de reabilitare a Podului din Năvodari - 67461632128886430793554927511649-1563798990.jpg

Articole recomandate

Primarul orașului Năvodari a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a Podului de la Ecluză. Proiectarea a fost finalizată, iar în momentul de față se lucrează la emiterea autorizației de construire.

"Având în vedere că ne aflăm în plin sezon estival și valorile de trafic rutier sunt mari, Primăria va purta discuții cu Poliția Rutieră și autoritățile județene pentru a găsi cele mai bune soluții astfel încât restricțiile de trafic să nu creeze ambuteiaje și disconfort turiștilor și localnicilor.", anunță Primăria Năvodari, pe Facebook.

LĂRGIRE ȘI ASFALTARE POD ECLUZĂ, proiect finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, în valoare de aprox. 3 milioane de lei, prevede modernizarea podului ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari prin mărirea capacității de circulație prin lărgirea părții carosabile, ceea ce va duce la descongestionarea traficului, mai ales în lunile iunie-august, scurtarea timpilor în trafic, creșterea siguranței și confortului în trafic. De asemenea, trotuarele vor fi modernizate pe ambele sensuri de mers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4805 secunde