Veste bună pentru salariați. Se întrevede o minivacanță în această lună

6863
2
Veste bună pentru salariați. Se întrevede o minivacanță în această lună - calendar23-1484654502.jpg

Articole recomandate

Din acest an, ziua Unirii Principatelor Române, cunoscută și ca Mica Unire, sărbătorită pe 24 ianuarie va fi zi liberă nelucrătoare pentru toți românii, după ce anul trecut Parlamentul a adoptat o lege în acest sens, promulgată și de președintele Klaus Iohannis.


Conform unor surse din Cabinetul Sorin Grindeanu, angajații, în special cei din sistemul bugetar vor fi liberi și luni 23 ianuarie, urmând să înceapă lucrul, miercuri 25 ianuarie. În acest fel, românii vor avea 4 zile libere, adică week-end-ul 21, 22 ianuarie și zilele de 23 și 24 ianuarie.


"Se analizează ca ziua de luni, 23 ianuarie să fie liberă în special pentru cei din sistemul de stat. Pentru cei din sistemul privat, alegerea este la latitudinea angajatorului. Este ineficient să chemi oamenii la muncă pentru o zi, iar apoi să fie liberi.Cred că este mai normal să stea și luni 23 ianuarie acasă,iar miercuri 25 ianuarie să meargă la serviciu", potrivit unor surse de la Palatul Victoria.








Comentează știrea

salariat
17 ianuarie 2017
zile libere

ar trebui sa muncim 4 zile pe saptamana cate 7 ore si sa se respecte sarbatorile religioase ortodoxe pentru ca sunt mai multe, acceptam si de la alte religii!

costica
17 ianuarie 2017
opinie

Oferta importanta: lucru online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2537 secunde