Veniți cu trenul din Italia? Vă așteaptă carantina!

261
Veniți cu trenul din Italia? Vă așteaptă carantina! - dddd-1583844059.jpg

Articole recomandate

CFR Călători anunță că a luat măsuri suplimentare pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Astfel, cetățenii români care au plecat din Italia către România și utilizează transportul feroviar pentru a ajunge în țară vor intra în carantină sau autoizolare pe teritoriul României, transmite Agerpres. Potrivit CFR Călători, ei își vor asuma această responsabilitate prin completarea unei declarații pe propria răspundere la îmbarcarea în tren.

Totodată, cetățenilor străini care utilizează transportul feroviar nu li se va permite trecerea frontierei României de către organele abilitate ale statului român, dacă vin cu escală din Italia.

Măsurile au fost luate în urma ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență din data de 9 martie pentru combaterea epidemiei coronavirusului (Covid - 19).

"În situația în care aveți legitimații de călătorie cumpărate pentru această perioadă și doriți să renunțați la călătorie, vă informăm că restituirea tarifelor legitimațiilor se efectuează conform reglementărilor internaționale în vigoare, aduse la cunoștința dumneavoastră la momentul cumpărării", se menționează în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5803 secunde