VEȘTI despre MILITARII RĂNIȚI în AFGANISTAN: "Un moment care putea fi mult mai dramatic!"

7053
1
VEȘTI despre MILITARII RĂNIȚI în AFGANISTAN:

Articole recomandate

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a declarat, în această dimineață, că militarii răniți în Afganistan sunt în stare bună și își vor relua activitatea în cel mai scurt timp.

"Slavă Domnului, militarii sunt bine toți, am trecut peste un moment cumplit, peste un moment care putea să fie mult mai dramatic, nu ne dorim astfel de evenimente, am trecut cu bine. Militarii sunt bine, sunt în bază la Kandahar, o să-și reia activitatea probabil în cel mai scurt timp", a spus Fifor, citat de Agerpres.

Opt militari din Batalionul 30 Protecția Forței "Vulturii Carpaților" din Câmpulung-Muscel au fost răniți, pe 30 aprilie, în Afganistan, în jurul orei 9.00 (ora României), în timpul unei misiuni în zona de responsabilitate, fiind ținta unui autovehicul capcană.

Militarii din Câmpulung-Muscel execută o misiune în Afganistan în perioada februarie - august 2018. Misiunile sunt, în principal, de asigurare a protecției forței din Baza Aeriană Militară Kandahar și de instruire, consiliere și asistență a Forțelor Naționale Afgane.

Comentează știrea

LOREDANA
7 mai 2018
PROVOCATOR

Un nou proiect: superior si garantat! Oferta sigura: Cariera exceptionala! Scopul nostru fierbinte este: bani multi pentru tine! Lucrezi comod, acasa la tine! Senzational! Succesul e doar la un pas! original si performant! Obtii imediat rezultate!Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4866 secunde