Vârstnicii nu mai pot merge în audiență la Casa de Pensii

215
Vârstnicii nu mai pot merge în audiență la Casa de Pensii - batranii-1583961750.jpg

Articole de la același autor

Începând de ieri, 11 martie și până pe 31 martie, Casa Județeană de Pensii (CJP) Constanța și-a suspendat activitatea de audiențe cu publicul, urmând ca, în funcție de evoluția situației actuale cu noul coronavirus, să fie anunțate alte decizii.
De asemenea, în intervalul precizat se suspendă activitatea punctelor de lucru Mangalia, Hârșova, Băneasa și Cernavodă. Singura activitate care se va desfășura ca și până acum, este cea de expertiză medicală.


Între timp, la sediul CJP se vor înregistra dosare de pensionare - înscrieri noi, cereri de acordare a ajutoarelor de deces precum și alte situații excepționale, urgente.


"Pentru aceste situații de excepție, vor fi luate următoarele măsuri minimale: păstrarea unei distanțe de cel puțin un metru între solicitant și funcționarul public de la ghișeu, precum și între publicul aflat în sediul instituției, precum și asigurarea unui aflux controlat al publicului. Pentru celelalte tipuri de servicii ordonatorul superior de credite recomandă să se apeleze la poștă (letrică sau electronică), iar acolo unde se impune depunerea unor documente originale, cererea și documentele în cauză vor fi transmise în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire", a precizat directorul instituției, Cristina Samoilă. (M.Ș.)






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4876 secunde