Vacanța continuă! Sejururi ieftine, la început de an, pe plaje exotice sau în orașe istorice

818
Vacanța continuă! Sejururi ieftine, la început de an, pe plaje exotice sau în orașe istorice - fotofondvacanteieftine2-1578692104.jpg

Articole de la același autor

La plimbare și cumpărături prin Roma, Berlin, Madrid, la schi pe pârtie sau pe o plajă aurie cu oceanul la picioare și soarele în ochi, constănțenii au devenit mari amatori de vacanțe de început de an. Pentru unii este un bonus pentru relaxare după "stresul" sărbătorilor, pentru alții de-abia atunci vine cu adevărat vacanța. 


Chiar dacă perioada vacanțelor de iarnă este se apropie de sfârșit, mulți constănțeni de-abia se pregătesc de o nouă escapadă. Pentru călătorii care preferă să își organizeze vacanțele din timp, lunile ianuarie și februarie sunt printre cele mai importante din an. Fie că își cumpără acum bilete ieftine, profitând de ofertele companiilor aeriene și ale agențiilor de turism, fie că vor să profite de o perioadă mai puțin aglomerată, românii au prins gustul plimbărilor pe bani puțini. 


"Constănțenii deja încep să se pregătească pentru vacanțele din noul an, ianuarie fiind cunoscută ca fiind cea mai avantajoasă lună din an, companiile aeriene se întrec în oferte, iar hotelurile au prețuri mai scăzute pentru a atrage cât mai mulți doritori în perioada rece a anului. 


Destinațiile sunt diverse, dar, în general sunt cerute city break-uri. Companiile low cost, cum sunt Ryanair și Wizzair, au prețuri mai mult decât avantajoase pentru marile capitale ale Europei și nu numai. Un sejur la Roma pleacă de la un preț de 100 euro de persoană pentru trei nopți de cazare și zbor direct, Madrid de la 170 euro de persoană, Praga de la 180 euro", explică Elena Luiza Oprea, de la Dolphin Travel and Events Constanța.


La mare, la soare…
Din ce în ce mai mulți constănțeni încearcă plajele exotice din destinații de peste mări și țări. Destinațiile din zonele tropicale ale lumii sunt printre preferințele lor pe perioada rece, mai ales atunci când vacanța este mai lungă și se pot bucura de aproape două săptămâni de sejur. "În top se află Thailanda, datorită prețurilor extrem de accesibile, cu tarife de la 500 euro de persoană pentru nouă nopți de cazare și zbor cu unele din cele mai prestigioase companii aeriene Turkish Airlines, Qatar Airways, vânzările crescând vertiginos de când se operează de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu foarte multe zboruri în lume cu Turkish Airlines", a mai explicat reprezentantul agenției de turism. 


Alte destinații căutate sunt Maldive, cu prețuri de la 800 euro de persoană, Bali de la 900 euro de persoană, zona Caraibilor - Cuba, Republica Dominicană cu tarife de la 1.000 euro de persoană pentru șapte nopți de cazare cu all inclusive, în resorturi de patru și cinci stele și zbor tip charter din Madrid.


Relaxare la munte, pe Valea Prahovei
Zonele montane din România au și ele un mare succes datorită tichetelor de vacanță, Valea Prahovei este cea mai solicitată datorită activităților de iarnă multiple unde se pot bucura atât adulții cât și copiii in egală măsură, cu tarife începând de la 150 de lei pe noapte camera dublă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4602 secunde