Vă lăsați copiii să se uite la "Purcelușa Peppa"? Atenție, mămici, unele episoade conțin scene de o violență extremă

5422

Articole de la același autor

Părinții din întreaga lume au fost avertizați asupra unor videoclipuri tip parodie după faimosul serial de desene animate "Peppa Pig" ("Purcelușa Peppa"), care circulă pe internet, pe canalele pentru copii, dar conțin scene de o violență extremă. În imagini se vede cum unele personaje sunt împușcate sau arse de vii.


Videoclipurile sunt pe Youtube sau pe alte canale de social media și sunt ușor de accesat de copiii în căutare de filmulețe, pe telefon sau pe tablet. În videoclipurile respective, personajele sunt rănite într-un mod foarte crud. De exemplu, un filmuleț care a fost vizionat de peste trei milioane de ori înainte de a fi semnalizat ca nefiind potrivit pentru copii, prezintă un personaj pe nume Geoge care ia o armă și se împușcă în cap.


Vestea vine la numai câteva luni după ce, pe canalul Youtube kids, într-un episod "Peppa Pig" apărea o scenă în care un personaj era decapitat. Într-un alt episod, cu peste 188.000 de vizualizări, Peppa Pig își dă foc cu o cutie de chibrituri. Imaginile au și un text alăturat: "Purceluței Peppa îi place să se joace cu chibriturile. Peppa aprinde chibritul. Explodează Peppa. Peppa a murit.". Într-un alt filmuleț, Peppa este împușcată de mai multe ori.


Deși nu este vorba despre serialul original, astfel de videoclipuri ar putea fi alese de copiii în căutare de episoade noi, mai ales că grafica este foarte asemănătoare, iar ei încă nu știu să citească, pentru a înțelege că este vorba despre o parodie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8584 secunde